Camera de Refugiu

Cazare gratuită pentru bolnavi și aparținători

Camera de Refugiu dorește să ofere ajutor pentru persoanele bolnave și aparținătorii lor veniți din alte orașe sau localități pentru intervenții medicale sau tratamente spitalicești. Camerele de Refugiu se află în centrul orașului Târgu-Mureș, la sediul Asociației Solidaris.

Cazarea este disponibilă mai multor persoane și se percepe o taxă simbolică de 35 RON/cameră/noapte. Locul de cazare are bucătărie amenajată corespunzător și baie dotată cu mașină de spălat, menite să ofere o ședere plăcută bolnavilor/aparținătorilor.

Scopul nostru este, ca prin cazarea oferită să reducem cheltuilelile (transport, masă, medicamente) pentru persoanele bolnave, aflate sub tratament, care vin de la o distanță mare, departe de domiciliul lor.

Cazarea este accesibilă prin rezervare prealabilă la numărul de telefon 0720 / 56 56 56. Persoanele cazate trebuie să-și prezinte cărțile de indentitate, trebuie să completeze un formular și pot beneficia de o cazare de cel mult 3 săptămâni în Camera de Refugiu, facilitând astfel accesul mai multor beneficiari ai serviciului.

Pe durata șederii, oaspeții cazați în Camera de Refugiu pot participa la clasele de Biblie ale voluntarilor, pot beneficia de consiliere spirituală, dar pot solicita și ajutor administrativ. Pot consuma în același timp din resursele Asociației: apă, cafea, ceai, etc.

Camera de Refugiu: Hospes venit, Christus venit! (Vine un Oaspete, vine Hristos!)

SPRIJINIȚI PROGRAMUL CAMERA DE REFUGIU!
RO45 BTRL RONC RT02 2703 8405 (RON)