Cina caritabilă

Cina caritabilă se organizează începând din 2009 în săptămâna a doua a adventului, când se așterne masa pentru circa 250 de persoane. La acest eveniment pot sta la aceeași masă mici pensionari, persoane single sau cu familii mari, funcționari publici și persoane fără adăpost, oameni de afaceri, oficilități de stat sau bisericești. Este o oportunitate pentru toți cei care simt nevoia să fie într-o comunitate cu care să se pregătească pentru sărbătoarea sfântă a Crăciunului.

Cina comună este precedată de evlavie comună, cântec și program cultural, dar are loc și o tombolă cu vouchere și premii valoroase obținute din donații.

Evenimentul a avut loc până acum la Centrul Diaconic Bethlen Kata și Restaurantul Agape din Cluj-Napoca, și Restaurantul Mobex din Târgu-Mureș.

Durata cinei caritabile este de 3 ore, timp în care copiii pot participa la activități distractive urmate de cină.

Evenimentul este anunțat la începutul lui decembrie în presă și mass-media și sunt invitați personal, în măsura posibilităților, toți apelanții Serviciului de Ajutor Telefonic. Toți cei care doresc pot să participe, fără rezervare prealabilă.
Participarea este gratuită, costul meniului fiind suportat de sponzori și donatori.

Cina caritabilă: Să sărbătorim împreună!

SPRIJINIȚI CINA CARITABILĂ!
RO72 BTRL RONC RT02 2703 8404 (RON)