Adventi Szeretetvendégség

Az Adventi Szeretetvendégség 2009-től kerül megszervezésre advent második hetében, amikor mintegy 250 fő számára terítünk ünnepi asztalt. Ezen a rendezvényen egy asztalhoz ülhet kisnyugdíjas, magányos, nagycsaládos, hajléktalan, közalkalmazott, üzletember, egyházi és városi elöljáró. Mindazok számára lehetőség, akik közösségre vágynak, és arra, hogy együtt hangolódjunk karácsony szent ünnepére.

A közös vacsorát áhítat, közös éneklés, valamint kulturális program előzi meg, de az est velejárója a tombola is, amely felajánlott értékes nyereményekből, vásárlási utalványokból áll.

Helyszínül szolgáltak eddig Kolozsváron a Bethlen Kata Diakóniai Központ, valamint az Agapé Étterem, Marosvásárhelyen 2014-től a Mobex Étterem.

Az Adventi Szeretetvendégség időtartama 3 óra, mialatt a gyerekek vacsorával egybekötött gyerekfoglalkozáson vehetnek részt.

Az eseményt december elején sajtóban, médiában hirdetjük, lehetőség szerint személyesen hívjuk meg a Telefonos Szeretetszolgálat betelefonálóit. Bárki részt vehet, bejelentkezés nem szükséges.

A vacsorán való részvétel ingyenes, a menük árát támogatók, magánszemélyek vállalják fel.

Adventi Szeretetvendégség: Ünnepeljünk együtt!

TÁMOGASSA AZ ADVENTI SZERETETVENDÉGSÉGET
RO72 BTRL RONC RT02 2703 8404 (RON)